donderdag 15 mei 2014

De eerste vakantie van dit jaar zit erop.... Was genieten.

Weer even tijd voor een update,

De mei vakantie zit er weer op. We hebben 10 heerlijke dagen gehad in Turkije.

We hebben vooral uitgerust en genoten van het mooie weer. Het vliegen vanaf Dusseldorf is erg goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar !!

Nu is het echte aftellen naar onze zomer vakantie begonnen. De eerste werkweek zit er weer bijna op en dan volgen er nog 8,5. Die nu al aardig vol staan met veel afspraken en leuke dingen. Demi zit in groep 8 en tja dan is een einde van een schooljaar toch net even anders als voorgaande jaren. Nu volop bezig met de Musical en ja ze heeft de rol die ze heel graag wilde en ook hebben we gisteren gehoord dat ze is aangenomen op de school en het niveau wat ze zelf graag wilde dus het kan niet meer stuk.

Vandaag ook nog even wat voor onze reis geregeld. De visum brieven van de zorgverzekeraar. Deze vallen een dezer dagen op de mat. Dus weer iets van mijn lijstje af. 
Moet zeggen dat dit al aardig korter aan t worden is.

Ook is neef Stijn met zijn gezin afgelopen mei vakantie in The USA geweest en hij heeft voor ons een navigatie systeem meegebracht dus als t goed is zullen we ook niet verdwalen daar. Veel dank nog daarvoor Stijn !!

Hier tellen we verder af en waarschijnlijk zullen de weken voorbij vliegen dus op naar de vakantie.

Tot snel weer hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten