zondag 10 november 2013

Dollar koers ...... !!

Ja ja we zitten er behoorlijk goed bovenop. Nadat we laatst onze overnachtingen in Miami geboekt hadden zagen we ineens dat de dollarkoers erg gunstig was op dat moment. Omdat we die met CC betaald hadden hoopten we dat die op erg kort termijn afgeschreven zou worden want dan zouden we er toch behoorlijk wat mee kunnen verdienen. Eenmaal aan het telebankieren zagen we dat er bij de betalingen met CC al een wisselkoers bij stond en ja hoor keurig voor de erg gunstige tarieven en ja ook al met een datum erbij dus die hadden we alvast verdient.

Toen zijn we nog even na gaan denken welke dingen er nog waren die we in dollars moesten betalen.
Dit waren er 2..... ons restant bedrag voor de Villa..... en onze dag in Discovery Cove die ook weer op de planning stond. ( ja was zo super afgelopen jaar die willen we niet laten schieten )

Zo gezegd zo gedaan om toch nog wat extra te kunnen verdienen meteen een mailtje de deur uit naar onze verhuurder met een verzoek om alvast te kunnen betalen ivm de wisselkoers. Zoals elke keer kwam er snel een reactie en natuurlijk was dit prima. Zo op punt 2 dus ook weer wat verdiend.  Op naar nummer 3.

Onze dag in Discovery Cove.

http://www.discoverycove.com/

Dit is ook iets wat je daar direct boekt en meteen met CC betaald dus ja op zulke bedragen met die gunstige wisselkoers is het erg lekker meegenomen. Dus meteen even goed gekeken welke dag we willen gaan en dat gaat worden: 25 Juli 2014.  Vrij snel na aankomst in Orlando maar dat is ook wat we willen dus helemaal prima. Dit gaat een super dag worden met alles inclusief. Eten, Drinken, Snorkel, Bril, Wetsuite..... Dus een dag volop GENIETEN !! Iets waar we nu al naar uit kijken.


We hebben er voor gekozen om dit jaar niet onder water te gaan wandelen. Dit was vorig jaar super mooi maar ook wel prima om 1x gezien te hebben ( we zeggen natuurlijk niet dat doen we nooit meer maar geen 2 jaar achter elkaar ) maar wel hebben Demi en Ik ( Ilse ) het heerlijke vooruitzicht om weer met de dolfijnen te mogen zwemmen. Toine zal fotograaf spelen zodat we die dure foto's dit jaar niet nodig hebben. Al met al weer n planning waar we erg blij mee zijn.

Voor nu waren dit weer de nieuwe dingen die er te melden waren en nu gaan we rustig op zoek naar een auto die ons daar rond zal rijden. 

Dus wordt vervolgd !!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten