donderdag 3 juli 2014

De dagen vliegen.

Jemig wat gaan de dagen hard. We zijn super druk met van alles maar ja ook maken we tijd om de laatste dingen te regelen. Nu met nog 16 dagen op de teller wordt t daar toch echt tijd voor.

Ik ( Ilse ) ben voornamelijk erg druk met de papierwinkel en een soort van Roadbook met een indeling wat we ongeveer elke dag gaan doen en adressen erin om te zorgen dat het daar wat makkelijker zoeken is.
Wat extra hulp krijgen we hierbij door mede Florida Forum leden "De Molenschotjes" want die hebben echt een geweldig Roadbook gemaakt waar wij heeeeeel veel zinvolle informatie vandaan kunnen halen. Thnx daarvoor !!! ( tja zo kan ik het niet hoor ).

Toine is tussen het hele vele werken door druk met uitzoeken wat we graag willen zien in New York en Miami. New York staat al aardig op de rit. Mede dankzij Neef Stijn die er al meerdere keren is geweest weten we dat wat we graag willen ook reƫel is qua tijdsindeling ed. Net zijn zelfs de tickets voor The Top Of The Rock al besteld zodat we daar in de ochtend en later weer na zonsondergang naar boven kunnen voor het geweldige uitzicht daar.
Komende week staat het hier in het afscheid van Demi van de lagere school en dan komen echt de laatste werk-loodjes. Vanaf donderdag de 17 proberen we onze werkagenda's vrij te houden om de laatste dingen te kunnen regelen en in te pakken voordat we zaterdag de 19 afreizen naar The USA.

Voor nu gaan de dames hier zorgen dat ze beter worden want zijn beide enorm verkouden en hoesten als zeehonden dus dat is niet fijn. Gelukkig hebben we nog 2 weken om weer fit te worden. 

Tot snel weer. 


5 opmerkingen:

 1. Lekker aftellen nu, want het schiet nu echt op. Heerlijke vooruitzichten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tijd gaat inderdaad snel Ilse. Voor je het weet zit je er...
  Bedankt voor leuke reactie op ons RoadBook. Fijn om te lezen dat er waardering voor is en dat jullie het ook kunnen gebruiken voor jullie vakantie. Wij zijn benieuwd naar jullie belevenissen in New York - deze staat bij ons op het verlanglijstje, dus we gaan gezellig meelezen. Succes nog met de laatste voorbereidingen en een fijne vakantie. Groeten van de Moolenschotjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thnx voor jullie reactie's. We gaan gestaag door met de boel regelen. Op naar 19 Juli.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk he al die voorbereidingen. In ieder geval beterschap en wij gaan de weg vrijmaken voor jullie haha wij vertrekken de 17e naar Miami.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zat gisterenavond te kletsen met een meisje die tot vorig jaar in Williamsburg/Brooklyn heeft gewoond, ze had een hoop leuke eettentjes om aan te raden, dus als jullie in die buurt komen: Two Door Tavern, Rabbithole (voor brunch), DuMont Burger, La Superior, Surf Bar, Dos Toros en bijna alles op Bedford Avenue. En voor de beste pizza, Juliana's Pizza.
  Ik zou zeggen, smakelijk! :D

  Erica

  BeantwoordenVerwijderen