vrijdag 18 juli 2014

Onze laatste nacht thuis.

Ja dan is het alweer 18 juli..... 1 dag voor vertrek.

Gisteren zijn we natuurlijk flink opgeschrikt door het vreselijke ongeluk met het toestel van
Malaysia Airlines. De informatie vandaag tussen het inpakken door ook goed in de gaten gehouden.
Niet te bevatten maar hoe erg ook..... voor ons komt toch echt de vakantie in zicht.

We kregen vanmiddag een mailtje dat we online in konden checken en dit dus een paar uurtjes later ook maar gaan doen. Alles netjes ingevoerd....... Komt de melding.... U gegevens zijn niet bekend ga naar een service bali. Tja dan krijg ik het al benauwd...... Hoezo zijn onze gegevens niet bekend.....  HELP !!!!
Dus maar gewoon meteen naar KLM gebeld en daar bleek dat er een storing op de site was en dus heeft die erg aardige dame aan de andere kant vd lijn dit netjes voor ons geregeld. Morgenvroeg alleen de paspoorten nog even scannen en dan is het geregeld. Super weer !!!

Nu zo even op naar Haarsteeg om Oma Nelly gedag te zeggen en mijn moeder. ( Mijn vader brengt ons morgenvroeg nog naar Schiphol en is nu nog in Nijmegen ivm de 4-daagse ) Dan de laatste spullen in de koffers....... Wat een makkie zeg deze keer dat inpakken. We hebben zelfs een handbagage koffer in n grote ruim-koffer gedaan omdat we teveel ruimte hebben voor de heenreis. Terug zal dit zeer zeker anders zijn en dus moet hij echt mee. Maar voor morgen wel erg fijn !!!

We hopen op tijd ons bed in te gaan ( Toine is nog steeds de laatste werk gerelateerde dingen aan het afronden ) en dan staat morgenvroeg Pa Kievits om 8.00 uur voor de deur.

We vliegen om 12.55 uur vanaf Schiphol rechtstreeks naar New-York ( Newark ). We hopen daar Amerikaanse tijd om 15.24 uur aan te komen.

Dit was het laatste nieuws vanuit Vlijmen. Volgende hoop ik morgenavond in het hotel in New York te kunnen posten.

We kijken uit naar jullie berichtjes.

Liefs Toine, Ilse en Demi.


5 opmerkingen: