woensdag 30 juli 2014

Shoppen en relaxen.


Gisteravond besloten om de boel om te gooien. We hadden voor vandaag een dag waterpretpark: Aquatica gepland maar aangezien ze al vroeg op de dag regen aangaven leek ons dit niet heel handig. Dit gaan we nu dus morgen doen en vandaag zijn we naar de Florida Mall geweest. 

Toine was heel de nacht al niet echt lekker en vanmorgen enorm verkouden opgestaan en echt niet fit dus al met al kwam dat goed uit. Nu dus wat rustiger op kunnen starten en tegen 9.30 uur zaten we in de auto op weg naar de Mall. Daar was het nog heerlijk rustig toen we er net na 10.00 uur aankwamen en dus volop de ruimte om te parkeren. ( ach ze hebben er ook maar 9200 parkeerplaatsen dus ja wat wil je ....hihi ).We kwamen binnen via bij de MM's World. ( ja in New York was hij echt vele malen groter maar ook hier weer leuk om te zien). Hier op ons gemakkie rond gekeken en ik vond nog wat maatschepjes die ik graag wide hebben. In Nederlandse recepten kom ik steeds vaker Amerikaanse maatvoeringen tegen dus dit is wel erg handig zo. 
Na wat verder lopen en vooral kijken stonden we toch echt weeeeeeer voor Victoria Secret en aangezien ik er nog 1 "wens" had toch weer naar binnen. Meteen maar even gevraagd waar de bh's die ik zocht lagen want anders zoek je je een ongeluk daar. Vind het systeem met de bakken met maten eronder toch wel erg handig met zoeken. Paar lades open en alstublieft mevrouw hier ligt alles in uw maat..... Hoe makkelijk is dat...?? Meteen gevonden wat ik zocht en ja er bleef natuurlijk weer iets extra's aan mij/Toine's vingers plakken maar ach ja we zijn nu hier en in Nederland is het niet te koop.... helaas. Wel kregen we er nog een erg mooie tas bij als cadeautje. Altijd leuk.Aan de overkant zat een Disney winkel..... Ja daar is het altijd leuk om rond te kijken. Dus dit ook gedaan. 

Een stukje verder zat PINK, ook een winkel van Victoria Secret maar naar mijn idee meer voor de jeugd en wat sportiever allemaal. Ook qua prijzen wat leuker, hihi. Tja hier zag Demi natuurlijk weer veel leuke dingen en na wat lief kijken kwam ook die met een Knal Roze tasje naar buiten.

Ja ja Demi had haar Starbucks radar aan staan en hier dus even lekker een Frappuccino gehaald. Demi deze keer weer een Double Chocolate Chip en ik een Vanilla Bean. Toine een Orange/Mango Smoothie.Weer verderop zat een speelgoed winkel en aangezien we voor de meiden van m'n zus iets leuks mee wilde nemen wat we hier zagen dit dus ook meteen maar meegenomen. 

Nu was het toch echt etenstijd en we waren vlakbij "The Foodcourt". Hier eerst voor Demi wat geregeld want tja die lust nauwelijks iets. Daarna zijn Toine en ik even rond gelopen maar vooral Toine blijft t maar een ongeordend iets vinden en zei eenmaal aan tafel..... Dit doe ik dus niet meer, hihi. Verder prima gegeten ..... Pizza deze keer. 

Na het eten hebben we nog lekker wat rond gelopen en we zagen een Converse Kids .... Daar naar binnen want we hadden nog een verzoekje uit Nederland. Na wat wikken en wegen en er toch maar een belletje aan te wagen  is ook deze All Stars missie geslaagd !! Foto is inmiddels door ge-appt. Helemaal goed !!

Demi zag ineens een Claire's zitten, een winkel met enorm veel hebbedingetjes en ja er werd weer eens wat in het mandje gedaan. Dat was te voorspellen. 

Het werd tijd volgens Demi voor de traktatie die ze ons al een paar dagen wil geven. Een ijsje van Dairy Queen. Aangezien deze op The Foodcourt zit hier dit dus gedaan. Moet zeggen dat het elke keer weer leuk is om die mooie ijsbolletjes/torentjes te zien. We hebben er van gesmuld. Dank je wel Demi !!!

We hadden alles wel gezien en het was ruim 3 uur geweest dus lekker op naar huis om te zwemmen. Eenmaal thuis dook Demi meteen het bad in maar..... Ohjee..... een probleem !!!! Er lagen 2 naaktslakken op de bodem en ja dat kon echt niet dus die MOEST Toine er meteen uithalen. Aangezien er geen netje is moest ze echt even geduld hebben want Toine was nog niet zover om te komen zwemmen. Even later zijn de beestjes vakkundig verwijderd en kon onze Prinses weer verder zwemmen. 

Vanavond blijven we in het huis en doen we het rustig aan. Hopen dat Toine zich weer wat beter voelt morgen want dan willen we toch echt graag gaan zwemmen bij Aquatica.

( achteraf gezien hadden we de dag niet hoeven verschuiven voor het weer want er is nog geen druppel gevallen, al rommelt t nu wel al een tijdje ) 

Tot morgen weer.


6 opmerkingen:

 1. Heerlijk shoppen in de Florida Mall met airco, love it!
  Morgen Aquatica, dat wordt vast ook super.
  Veel plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker shop dagje, altijd leuk en je komt nooit met lege handen terug!
  Veel plezier met wat jullie morgen gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij vinden het eten in een food court vaak zo druk en zo'n herrie en gaan liever naar restaurants. Hopelijk voelt Toine zich vandaag beter en kunnen jullie volop genieten in Aquatica.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk shoppen,en ook weer goed geslaagd
  Wij zijn volgens onze demi al 2 dagen niet wezen shoppen,dus moeten we vandaag toch ook maar weer eens gaan!!!!!
  En wat lief dat demi jullie trakteert op een ijsje van Dq jammieeeee!!
  Morgen veel plezier in aquqtica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik hou echt van de Florida Mall! Goed geslaagd zeg! Hopelijk voelt Toine zich snel wat beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk jurkje wat Demi daar aan heeft! En ik hoor het Toine al helemaal zeggen dat 'ie dat dus nooit meer doet. Met zucht en een blik die boekdelen spreekt, hihi.

  Erica

  BeantwoordenVerwijderen