woensdag 6 augustus 2014

Disney, Hollywood Studio's .......

Gisteren in mijn blog konden jullie lezen dat we vandaag naar Universal zouden gaan maar na het weer gisteravond bekeken te hebben zijn de plannen gewijzigd. In Universal hebben we nog echt alles te zien en dat leek ons niet zo handig. Dus geruild met de Disney Hollywood Studio's. ( die hebben we vorig jaar ook gezien maar we hadden nog wat dingen op ons lijstje staan )

De wekker ging om 7.00 uur want ook vandaag wilden we graag om 8.00 uur in de auto zitten. Het opstaan viel niet mee aangezien we om 3.30 uur, 4.30 uur en om 5.30 uur wakker gebeld zijn door mensen in Nederland die vinden dat ze ons nodig hebben. Pfffffffffffffffff Echt niet fijn. Dan val je tegen 6.00 uur weer in slaap en dan is 7.00 uur ineens heeeeeel vroeg.

Na een ontbijtje zaten we ook vandaag keurig op tijd in de auto en om 8.30 uur reden we de parkeerplaats op na eerst netjes de $17,00 betaald te hebben. Met het treintje naar de ingang.... eigenlijk hadden we ook best kunnen lopen want we stonden erg ver vooraan, Mickey Stage 44. Maar ach het treintje stond zo mooi te wachten.... hihi. Door de tassen controle en toen waren we te vroeg bij de ingang, deze was nog dicht. Na even wachten ging deze open en dan is het duwen en trekken om door de ticket controle te komen.
Op dit moment draait er nog een Show van Frozen, de nieuwste film. Deze wilde we echt dolgraag zien en we hebben dus bij binnenkomst meteen nagevraagd hoe dit in z'n werk ging. Het bleek dat je bij het Premiere Theater kaartjes moest halen voor de show. Toen werd het dus even opsplitsen. Demi en ik wilden namelijk heeeeel graag in een achtbaan en daar was het vorig jaar ruim 1,5 uur wachten en dus hebben we die toen niet gedaan dus vandaar de wens om deze nu wel te doen. Aangezien dit totaal aan de andere kant van het park was als het theater hebben we besloten dat Toine ( die wil toch niet in de achtbaan ) de kaartjes zou regelen en wij op naar de achtbaan in de hoop dat de wachttijd nu nog mee zou vallen.

Toen Demi en ik naar de achtbaan wilde lopen ging net het park echt open en dus konden we achter de mensen massa aan naar: Rock 'n' Roller Coaster van Aerosmith. We hebben er al veel over gehoord en dus wilde we het zelf graag beleven. Bij de attractie aangekomen was deze nog dicht en stonden we een minuut of 10 voor de poortjes. Eenmaal open ging het best vlot en ik denk dat we al met al 30 minuten bezig zijn geweest voordat we weer buiten stonden. Jeetje wat was dit een belevenis !!! Geweldig, Wowie, Gaaf, Wauw, Super, Te Gek.... !!! Ta wat moet ik er nog meer van zeggen !!! hihi. We zijn heel blij dat we dit meteen als eerste gedaan hebben toen we buiten kwamen stond er al 50 minuten wachtrij en later op de dag 70 min. ( en dat is vanaf het eerste poortje gemeten terwijl er nog een lange rij buiten stond ) Onze dag kon niet meer stuk !! Toine was al onze kant op komen lopen en ook dat was gelukt. Dus tja onze 2 hoofddoelen voor vandaag waren al bereikt. hihi.Toen werd het even puzzelen met wat we wilden gaan doen want om 12.30 uur hadden we kaartjes voor de Show van Frozen en hier moest je een half uur voor aanvang zijn. We wilden wel graag naar Toy Story Midway Mania, een 4D Ride maar daar aangekomen was de wachttijd ruim 90 minuten dus dat was geen doen. We zagen Star Tours.... deze vonden we vorig jaar erg leuk dus met 10 minuten wachttijd zeker voor nu ook weer de moeite waard. Een leuke enerverende 3D ride. We hadden een andere als vorig jaar dus weer nieuw, leuk !!!
Toen we weer wat meer naar het centralere deel van het park liepen zagen we veel mensen aan de kant van de weg zitten en dat betekend meestal dat er een "parade" komt. We zijn dus even blijven wachten en toen bleek "Anna and Elsa's Royal Welcome" langs te komen. Erg leuk om te zien !!

Op naar de Frozen show. Dit was een drukke bedoeling en al snel ging het theater open en konden we in een lekkere frisse ruimte gaan zitten. Er was al genoeg te zien om ons heen en toen de show eenmaal begon waren we verkocht. Erg leuk opgezet. 2 personen die het verhaal vertellen met telkens een stukje van de film erbij. Dit elke keer met de liedjes en tja het was een Sing Along show dus de teksten stonden erbij en er werd dan ook luidkeels meegezongen. Wat een super sfeer !!! Ook dit was echt de moeite waard en wederom zijn we erg blij dat we dit gezien hebben !!


We hebben weer even gekeken hoe het met de wachtrij bij Toy Story was maar deze was opgelopen naar 115 minuten en dus zijn we dor gelopen naar : Walt Disney: One Man's Dream. Een soort gallerij waar je de geschiedenis van Disney kunt zien met ook een film erbij hoe het ooit begonnen is. Mooi en inspirerend om te zien !!


Demi nog even op de foto met 1 van de mooie Frozen Platen die er overal in het park staan.


Nog even door de winkeltjes en op naar huis. Er kwamen flinke zwarte wolken aan en we vonden het mooi geweest voor vandaag. 


Bij de uitgang nog even wat mooie plaatjes vastgelegd want ook hier ziet alles er weer tip top uit !!!Op naar de auto en naar........ Chili's. We hebben er een verlate Lunch en vervroegd Diner van gemaakt want zo hoefden we verder niet meer van huis en aangezien Toine behoorlijk wat hoofdpijn had gekregen was dit wel de beste oplossing. 
Bij binnenkomst werden we herkend, hihi, het moet niet gekker worden !!! Maar ach wederom lekker gegeten dus wat wil je nog meer. 

Even snel bij de Publix naar binnen en door naar huis. Toine is bij thuiskomst meteen diep in slaap gevallen en Demi wilde het zwembad in maar dat werd verstoord door een flinke regenbui. 

Demi haar dag kon al niet meer stuk maar helemaal niet meer toen ze DE knuffel vond die ze zo graag wilde.... Mickey in de zwart/wit/grijs uitvoering. Vorig jaar had ze Minnie al gekocht dus nu zijn ze 
compleet !!Voor vanavond verder heerlijk wat andere blogs lezen en relaxen want we hebben ten slotte vakantie.

Morgen is het zoals Toine en Demi het zeggen mijn dag..... Seaworld !!!! Ik heb er enorm veel zin in !!!

Tot morgen weer en bedankt voor alle leuke reactie's op ons blog.4 opmerkingen:

 1. Weer een leuke dag en Seaworld is ook super natuurlijk!
  Veel plezier !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat jullie nu in de achtbaan konden....en Frozen is Zóóó leuk hè. Ik hoor hier de hele dag "Let it go......" hahaha. Morgen genieten dus want Seaworld is geweldig mooi.
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke dag weer!!
  Wij reden langs chili's en ik zei nog tegen stefan hier eet ilse uit vlijmen graag.
  Lees net je blog en ja hoor waar zijn jullie gewesst bij chili's lachen,snap dat ze jullie herkennen:)
  Morgen veel plezier in sea world

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi dat het nu gelukt is om Rock 'n Roller coaster te doen. De Frozen show ziet er prachtig uit, dat kunnen ze goed bij Disney. Bij Chili's komen wij ook graag. Veel plezier in Seaworld.

  BeantwoordenVerwijderen