dinsdag 5 augustus 2014

Disney, Magic Kingdom.... !!!

Vanmorgen ging om 7.00 uur de wekker want we wilden om 8.00 uur in de auto zitten. We zijn de dag erg gezond begonnen !!! Ja ja we weten wel hoe het moet.....hihi.


Om 8.00 uur reden we de oprit af en jawel we gingen weer naar Magic Kingdom, maar nu overdag. Bij aankomst daar weer netjes de $ 17,00 betaald en op naar de parkeerplaats Deze keer stonden we echt heel mooi vooraan, Heroes, Simba rij 12. In het treintje naar het ticketstation en daar dachten we de monorail te kunnen nemen naar het park maar we hoorden dat die pas om 9.30 uur zou gaan dus op naar de boot. Dit ging erg vlot want de 3 boten voeren af en aan. Om 8.50 uur stonden we voor de bagage check en daarna konden we meteen door naar de ticket controle. Om 9.00 uur wandelden we het park binnen.
Demi wilde erg graag in Peter Pan's Flight. Deze hebben we al diverse keren gezien ( ook in Parijs ) maar hij blijft erg mooi en aangezien het daar later op de dag vaak erg druk was dit maar meteen gedaan. Wachttijd werd aangegeven 20 minuten dus prima..... Eenmaal in de rij waren het er echt maar maximaal 10. Ging erg vlot !! Ja, ook deze keer was het weer mooi !Nu op naar Under The Sea van de Kleine zeemeermin. Demi en ik hebben deze vorig jaar ook gezien. Vonden we erg mooi. Toine is toen niet mee geweest en nu wel, gezellig met z'n 3-tjes. Voor de Efteling kenners, je zit eigenlijk het zelfde als in het "Carnavalsfestival" en beleefd dan het verhaal van De Kleine Zeemeermin. Een heel mooi en kleurrijk geheel !! Hier werd wachttijd aangegeven 20 minuten maar we konden zo doorlopen..... Heerlijk !!!


Een attractie die we nog nooit gezien hadden was The Many Adventures Of Winnie The Pooh. Wachttijd werd aangegeven als 30 minuten maar ook hier waren het er maar hooguit 20. Heerlijk al die meevallers. Ook hier konden we lekker met z'n 3-tjes in en was wederom mooi om te zien. Het foto's maken binnen ging niet want het karretje schudde echt alle kanten op, hihi. 

We kwamen langs, Mickey's PhilharMagic. Was een leuke 3D voorstelling van het orkest van Mickey. Ook deze hadden we nog nooit gezien en tja met 10 minuten wachttijd zijn we natuurlijk naar binnen gegaan. In de voorstelling voel je de wind en het water spatten en op het einde zie je Donald Duck in de muur achter je eindigen. Leuk !! De 3D brillen hadden wel de beste tijd gehad..... maar wat wil je met al die mensen op z'n park. 


Een achtbaan die Demi en ik wel graag wilde doen vandaag was Space Mountain. Tja zoals verwacht was de wachttijd daar 50 minuten en die hebben we ook echt vol gemaakt. Maar dat moet een keer kunnen. Wel hadden we aan het einde van de rij een gelukje want we konden bij de Fast Pass rij aansluiten en waren dus ineens erg snel aan de beurt !!! Blijft een leuke achtbaan. Toine heeft zich ondertussen buiten vermaakt met o.a. wat mail wegwerken .... moet ook gebeuren en gelukkig had dit gedeelte van het park een prima wifi verbinding !!Toen moest Demi er toch echt aan geloven. Een attractie waar ze vorig jaar mee in is geweest maar wat ze dus echt helemaal niks vond was: Stitch's Great Escape. Toine wilde die toch nog wel een keer zien en aangezien hij ook regelmatig op ons moest wachten vond ik het maar meer dan normaal dat we hier in gingen. In eerste instantie wilde Demi heel stoer buiten wachten maar al snel stond ze onder protest bij ons in de rij. Attractie is wel leuk maar niet heel bijzonder als je het mij vraagt. Ook hier een wachttijd van 10 minuten dus dan kan er veel, hihi. 


Tijd voor een heeeeeeerlijk ijsje. Demi en ik een Sundae met Caramel en Toine met Aardbeien. Hmmmm jammie die was erg lekker. Sorry geen foto ik had m'n handen vol. 


Heel rustig aan zijn we weer richting Main Street gelopen want alles wat we wilden doen en zien was gedaan en aangezien we het vandaag erg benauwd vonden hadden we zin in een plons in het zwembad. Ineens ziet Demi dat er een Parade bezig is dus hier even snel aangeschoven om het laatste stukje te kunnen zien.

Toen zijn we heel rustig door de vele winkels ( eigenlijk 1 grote die aan aan elkaar zit ) gelopen om lekker wat te neuzen. Natuurlijk nog wat kleine dingen gekocht. En ook nog wat foto's gemaakt bij het verlaten van het park.
Voor nu was het DAG Disney !!!! ( van de week nog wel naar Hollywood Studio's maar dat is toch echt net even anders ) Op naar de monorail, trein en auto.
Eenmaal thuis zijn we heerlijk met z'n 3-tjes in het zwembad gesprongen en daar hebben we ons wel een tijdje vermaakt. Even afkoelen en vooral gek doen. 

We hebben de avond heerlijk afgesloten bij Chili's. Ja ja .... alweer. Deze ronde was het een beetje druk/chaotisch en we zagen de manager aan diverse tafeltjes staan. Meestal geen goed teken. Ook ons eten duurde erg lang. Men had wel door dat we het wachten een beetje beu waren. ( ook kregen mensen die later waren dan wij eerder het eten )  Het eten was uiteindelijk wel weer erg lekker. Bij het afrekenen.... Met de hyper moderne tafel displays waar je met je Credit Card zo kunt betalen zagen we dat ze onze appetizer er af hadden gehaald. Vast voor het lange wachten. Erg netjes !!!!

Na het eten zijn we aan de overkant nog even gaan tanken want ook dat hoort er soms bij. Iets meer dan 9 gallon tanken $ 33,00 afrekenen is ongeveer..... € 0,70 per liter. Dat zijn nog eens prijzen !!!!

De lucht was ondertussen pik zwart geworden en we dachten niet meer droog thuis te komen. Onderweg begonnen er wat druppels te vallen maar we hebben het nog wel gered. De lucht zag er wel erg mooi uit !! Net toen we dachten dat het niet meer zou gaan regenen, begon het er met bakken tegelijk uit te vallen samen met de nodige bliksemflitsen en donderslagen!!!

P.s. Dank je wel voor alle lieve reacties op mijn ziek zijn. Gelukkig ben ik weer de oude en dus genieten we weer volop verder hier !!!


5 opmerkingen:

 1. Een leuke dag zie ik, leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super Disney dagje en dan die pool op het eind vd dag, zalig!
  Veel plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekkere dag zo met niet al te lange wachttijden.
  Ja en die bui gisteren wat ging het tekeer he,maar goed overdag was het lekker droog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke dag in Disney! Altijd leuk! Winnie the pooh is echt zo cute! Verder nog lekker gerelaxed, ja dat is ook vakantie! Veel plezier weer morgen!

  BeantwoordenVerwijderen