zaterdag 2 augustus 2014

Disney, Magic Kingdom..... Avond.

Blog is wat verlaat omdat we gisteravond erg laat thuis waren en ik de puf niet meer had om eraan te beginnen. Ook werkt het internet hier niet altijd mee dus is het elke keer weer afwachten of het wel lukt.       ( ook ben ik vanmorgen erg beroerd wakker geworden en nu pas een beetje in staat om te typen)

Maar voor nu alsnog het verslag van gisteren.

De dag begon rustig..... Nou ja..... Toine signaleerde bij het opstaan dat er een kikker op de rand van het zwembad zat. Deze was erg actief en klom er vrolijk op los. Dit hebben we even aangekeken maar aangezien we zo een plons wilden gaan nemen en Demi een extra zwemvriendje vast niet op prijs zou stellen heeft Toine besloten om de kikker vakkundig te verwijderen.


Dus zoals gezegd zijn we de dag begonnen met een lekkere plons. Heerlijk zo 's morgens. Op het moment dat we er uit wilden gaan verschenen er 4 helikopters in de lucht die maar bleven cirkelen bij ons boven. Toine dacht te zien dat er bij eentje wat voor aan de helikopter hing. Dus fototoestel gepakt en ja hoor dat was een nieuws helikopter. Dus we zeiden tegen elkaar dan zal er hier wel iets gebeurd zijn. Toen we rond 13.00 uur hier weg reden kwamen we dus langs het gebied waar wat te doen was. Alles was afgezet en er stond een grootmacht aan politie e.d. bij. We hadden hier een erg slecht gevoel bij. ( eenmaal thuis hebben we aan de hand van de foto van de nieuws helikopter gezocht op internet en toen vonden we inderdaad wat we al verwacht hadden. Er was eerder deze week een meisje vermist van 16 jaar en nu was er een vrouwelijk lichaam gevonden in de bossen ) Geen fraaie gedachten natuurlijk zo dichtbij, maar voor ons gaat het verder hier. 

Zoals gezegd zaten we om 13.00 uur in de auto en de reis ging naar DownTown Disney. Hier hadden we nog wat kleine boodschapjes die gedaan moesten worden en aangezien we de dag verder door zouden brengen op Magic Kingdom van Disney lag het mooi op de route. 

Bij DownTown aangekomen hebben we eerst een hapje gegeten bij Planet Hollywood. Even een goede bodem leggen voor de lange warme en benauwde avond. Jeetje wat was dit een gaaf restaurant zeg. Je wist gewoon niet waar je moest kijken. Onze serveerster zei ook dat we na het eten echt even een rondje moesten lopen om alles te zien, 3 etages. Dit hebben we dus ook gedaan nadat we echt Heerlijk gegeten hadden.
Een aantal foto's van de aankleding van Planet Hollywood. 


Ook wilde onze Demi nog op de foto met de handen van Demi Moor die aan de buitenkant van deze vestiging hingen. Op naar DownTown, waar we begonnen in de Lego winkel want die hadden we dit jaar nog niet gezien. Wat een drukte was het daar. Pffffff, maar wel leuk om even rond te kijken.


Toen wilde Demi op de foto met 2 prinsessen, speciaal voor haar kleine nichtjes !!! Dus dames deze 2 foto's zijn voor jullie !!Snel wat kleine boodschapjes gedaan verder en snel weer naar de auto. Op naar Disney. Als je het aan mij vraagt, ECHT Disney want ja dat is voor mij toch echt Magic Kingdom. We waren er al snel en konden redelijk vooraan parkeren. Zurg 107, dit goed onthouden want anders vindt je er je auto noooooit meer terug. Het treintje stond er al dus we konden mooi meteen instappen. Daarna hebben we gekozen om met de boot naar de ingang te gaan ( keuze uit boot of monorail ) dit hadden we nog nooit gedaan en aangezien het mooi weer was een prima keuze. Mooi om alles rondom het park zo eens te kunnen zien. 
Eenmaal door de tassen en de ticket controle zijn we doorgelopen naar Its A Small World. Iets wat Demi nog altijd super leuk vind en aangezien we onze tijd moesten vullen tot de parade zou gaan beginnen prima te doen. ( alsof we ons daar zouden vervelen, hihi) We gaan van de week nog een dag terug maar dan overdag dus we wilden nu alvast wat doen en dan van de week andere dingen. Er staan 25 minuten wachttijd maar dat was het echt niet. We stonden veel eerder al weer buiten. Was weer leuk om te zien alleen dat gekke muziekje blijft zo hangen. 
Natuurlijk zijn we ook even bij de kerstwinkel binnen gelopen. Dat blijft apart, kerst in de zomer. hihi.
Er is sinds dit jaar een nieuwe attractie: Seven Dwarfs Mine Train. ( vorig jaar toen we er waren werd deze gebouwd ) We wisten wel dat het hier druk zou zijn maar wilden er toch erg graag in. Bij aankomst was de wachttijd 75 minuten, pfffff best lang maar ja je moet wat. Dus ja we zijn in de rij gaan staan en welliswaar met z'n 3-tjes deze keer. We zagen de train buiten gaan en Toine durfde het wel aan. Het werd aangegeven als een "Family Coaster" dus dat moest te doen zijn. Na 60 minuten was het dan toch echt onze beurt om in te stappen. Wel vonden we dat deze baan niet op de gemiddelde Amerikaan gebouwd was want de stoeltjes waren erg krap. Zeker ook nog met een tas bij je benen. Maar de rit zelf was echt SUPER !! Even een stukje hard, dan een stukje heel rustig voor een dwergen mijn met overal van alles te zien en dan nog een laatste trein rit. Toine zei: het kon net. hihi de held !!
We zijn blij dat we in de rij zijn gaan staan want nu waren we er en we vinden dat we toch echt de nieuwe attractie gezien moeten hebben. 
Tja en dan is het 18.00 uur. De Electrical Parade begon pas om 21.00 uur maar we wisten wel dat we al erg op tijd een plekje moesten gaan zoeken. We zijn terug gelopen naar Main Street en daar even bij Starbucks binnen gelopen voor wat lekkers. Toen om 18.45 uur echt op de stoeprand gaan zitten en maar wachten en wachten. ( we zaten wat ongelukkig achteraf want we werden omsingeld door een enorme groep meiden die aan het feesten waren en met niemand rekening hielden als alleen met zichzelf ) Dan wordt het toch 21.00 uur en iets daarna ging de parade van start. Echt een hoogtepunt voor het ultieme Disney gevoel. 

Hierna zijn we een stukje dichter naar het kasteel gelopen voor de lichtshow op het kasteel en het vuurwerk.
We hadden een mooi plekje waar we wat ruimte om ons heen hadden en dat was erg welkom want wat was het toch warm en benauwd. 

Nu genieten van het volgende. ( sorry ik weet even niet hoe ik een filmpje moet draaien !! Tips zijn welkom )

En dan, Het Vuurwerk !!!

Wat een geweldig spektakel was dit..................... GENIETEN !!!

Nu wilden we net als al die andere 1000-den mensen naar huis. Rustig met de menigte meegelopen naar de monorail en hier aansluiten in de rij. Dit ging erg vlot. Toen op naar het treintje en ook hier ging alles erg soepel. Om 23.30 uur parkeerden we de auto weer thuis voor de garage. 

Wat een Super Geweldige dag was dit weer. !!!


7 opmerkingen:

 1. Dat klinkt als een top dagje en wat een super foto's weer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. inderdaad een super geweldige dag.
  wij komen net thuis van downtown disney.
  was weer erg druk,maar wel altijd leuk om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super mooi geschreven weer! en mooie foto's! !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat een prachtige foto's, echt hoor! En Magic Kingdom is altijd leuk om heen te gaan en die sevendwarfs attractie lijkt me ook heel leuk om eens te doen! Als er een heli cirkelt, dan weet je vaak dat er wat loos is en in dit geval heel wat loos. Het gebeurd helaas. Maar jullie genieten maar weer verder! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prima verslag met aansprekende foto's ! Als ' thuisblijver ' krijg je zo een goed beeld van jullie dagelijkse belevenissen. Zal over ruim een week weer wennen worden ? Heel veel plezier nog en een extra knuffel voor Demi. Tot horens . Heel veel groetjes, pa en ma.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo ongeveer alle dingen die jij beschrijft hebben wij ooit in het verre verleden gedaan. Geweldig! Het roept bij ons vele mooie herinneringen op! Geniet ze.

  BeantwoordenVerwijderen