dinsdag 12 augustus 2014

Een dagje relaxen..... en gedoe.....

Vanmorgen heerlijk op ons gemakkie wakker geworden en aangezien we gisteravond bij de Publix wat boodschapjes hadden gedaan voor het ontbijt hoefden we mooi de deur niet uit. Lekker een croissantje met vers fruit op bed..... Hihi. Verder zouden we vandaag wel zien. We zijn behoorlijk moe en dus zou het een dagje zwemmen en relaxen worden.

We waren het gisteravond niet eens met de Jacuzzi, we vonden het water erg stinken en ik heb vannacht behoorlijk wat jeuk gehad. ( en ja natuurlijk hebben we daarna nog gedoucht ) Dus Toine heeft vanmorgen toch even een melding gemaakt over het water. Vooral dat we ons afvroegen hoelang het er al in zit...... Ook de tv deed het niet, dus er zou iemand komen.

Wij zijn ondertussen een rondje gaan maken met fototoestel in de aanslag binnen en buiten het hotel. Eerst een indruk van de Lobby......


Daarna zijn we doorgelopen naar het zwembad.....

En toen doorgelopen naar het strand......


Op het strand werd duidelijk dat het schildpadden broedtijd was. Er zijn stukjes afgezet op het strand waar ze broeden en daar mag je dus niet komen.


Ergens in de verte hadden we nog het plan om een wandeling langs het strand te gaan maken maar met de ervaring van gisteren in ons achterhoofd hebben we besloten om terug te gaan naar binnen en onze zwemkleding aan te gaan doen en het zwembad op te gaan zoeken. 

Eenmaal terug op de kamer stond de tv aan, dus was die al gemaakt. Dat was erg snel. Jacuzzi stond open maar zagen we verder nog niks aan. Lekker omkleden en plonzen want we hadden het erg warm gekregen op het strand.

Lekker een plekje gezocht in de schaduw en hier hebben we flink wat uurtjes doorgebracht. Af en toe een keertje naar boven en we zagen dat onze kamer nog niet gedaan was qua schone handdoeken en bed opmaken. ( ja sorry we zijn verwend ) maar de schoonmaak dames waren ondertussen al wel vertrokken bij ons uit de gang. Toine ging toch navraag doen over de jacuzzi en dit meteen gemeld. Er zou meteen iemand naar toe gestuurd worden. Dit duurde achteraf nog wel even. Wel kreeg Toine te horen dat de Jacuzzi gefixt was..... Tja, wat dat inhield zouden we nog moeten zien..... ( het gevoel was niet
 goed )

Toen we eenmaal naar boven gingen waren ze echt net klaar op onze kamer met schoonmaken e.d. dus dat kwam goed uit, konden we lekker douchen. We zijn meteen doorgelopen naar het balkon voor de jacuzzi en die stond aan. Ja logisch zei ik al ze hebben er gewoon een chloor tablet ingegooid en aangezet. Hij stonk nog steeds een uur in de wind. We zijn eerst gaan douchen en toen was ook mooi het programma afgelopen en we zien en ruiken nog geen enkele verbetering. Aangezien we toch een hapje gingen eten maar weer eerst bij de receptie langs om het probleem jacuzzi weer aan te kaarten. De vriendelijke dame achter de balie zei dat ze het door ging geven en dat we na het eten maar even moesten komen informeren. Oké, dat doen we.

Een straat verderop hadden we afgelopen zaterdag al een leuke eetgelegenheid gezien en na even op internet gekeken te hebben naar de kaart zijn we daar dus ook heen gegaan. Flanigan's Seafood bar and Grill. Eenmaal binnen was het een soort bruin café, maar dan echt om te eten. Op de kaart stond een Texas Burger van 10 ounce..... pffff das wel erg veel maar ja, leek ons wel erg lekker en dus zijn we beide de uitdaging maar aangegaan. Nou een uitdaging werd het..... pffff..... maare hij was het wel waard, hij was heerlijk !! Demi helemaal blij met der krul frietjes..... ( heeft ze de 2 jaren dat we naar Italië zijn geweest ook elke keer een keer gegeten dus hoort er volgens haar bij op vakantie !! ) hihi. Ook besloten we om nog een toetje te eten maar dan wel 1 met 3 lepels.... ook deze was erg lekker maar volop genoeg om zo te delen.


Bij het betalen zagen we nog wel een vreemd iets op de rekening staan......... 1 Forks.  How Many ??? 3.................. ????? Het duurde even voordat we het doorhadden, maar ze bedoelen hiermee dat er 3 lepels voor het toetje bijgeleverd moesten worden hihi.


Nog even naar de Publix voor het ontbijt van morgenochtend en dan terug naar het hotel. Hier hadden we nog geen foto's van buiten gemaakt dus ook dit meteen maar even gedaan. 
Bij binnenkomst weer terug naar de receptie en daar wisten ze te vertellen dat er iemand was geweest en de watertemperatuur was prima..... Uh.... Ja ..... Daar ging het ook niet over. Dus nu is het weer wachten tot er iemand komt..... Ik begin t aardig beu te raken................ Wordt vervolgd. ( ondertussen is het ruim half 8 geweest en dus zie ik het er niet meer van komen dat we er nog in kunnen vanavond :( )

Tijdens het wachten heeft Toine wederom weer wat mooie plaatjes kunnen maken..... Ook komt hij ineens naar binnen gerend want hij had z'n fototoestel nog niet buiten en er stond "iets" bij het stoplicht. ...... Ohjee paniek er zat nog geen kaartje in het toestel want daar was ik mee bezig. Heel snel gewisseld en ja hoor toch een foto.....

Ondertussen is Toine weer een wandeling naar de receptie rijker en moet er nu toch echt binnen 10 minuten iemand komen....... Pompiedompiedom.......... !!! ( nu 20.15 uur ) 

Ja ja binnen 10 minuten was er inderdaad iemand en diegene wist te vertellen dat de onderhouds mensen die over de jacuzzi's gaan al weg zijn. ( ja maar wij hebben deze klacht vanmorgen om 10.00 al gemeld ) dus nu ging hij overleggen met de manager..... Wij wachten maar weer. ( als ze nu vanmorgen gewoon het water hadden vervangen was er nu niks aan de hand geweest )

Jullie merken wel dat het vandaag een Live verslag aan het worden is...... hihihihi.

We beginnen het vermoeden te krijgen dat de Manager ook Off Duty is want nu 21.00 niks meer vernomen. Wordt zo weer en wandeling naar beneden............ Grrrrr.

De telefoon ging en er werd gezegd dat ze elke dag het water verversen.... NOT !! Als dit zo is hadden ze dit vanmiddag ook wel kunnen melden. Nu hebben we er totaal geen plezier van gehad. We balen er van als een stekker. Morgenvroeg om 10.00 uur komt de service man naar de kamer om uit te leggen hoe en wat. Maar heeft voor ons geen enkele zin meer. BAAAAL !!!!

Wat we dus ook in de referenties al lazen..... Super hotel maar qua service laat het echt nog te wensen over en zijn er nog heeeeeeel erg veel verbeter punten. Heel erg jammer voor een hotel waar je toch behoorlijk wat voor moet betalen.

Toine gaat toch weer naar beneden want het zit hem niet lekker. Als ze 's avonds om 21.15 uur ineens met bovenstaand verhaal aankomen hadden ze dit vanmorgen om 10.00 uur ook wel kunnen melden. ( en om 14.00, 17.00 en 20.00 uur ) We wachten maar weer af................. 

We moeten wachten tot morgenvroeg 10.00 uur en dan zien we weer verder. De manager kon er verder ook niet veel van zeggen. Stom gedoe..... je bent manager of je bent het niet !!

Morgen hebben we onze laatste dag hier en is tevens onze reisdag naar Nederland.
Om 19.00 uur stappen we in het vliegtuig naar Atlanta om vandaar uit verder te vliegen naar Amsterdam, waar we rond 13.00 uur Nederlandse tijd weer hopen te landen. Dus morgen zal er geen blog zijn. Dit volgt zodra we weer thuis zijn.5 opmerkingen:

 1. Tjonge zeg wat een verhaal, ik kan me voorstellen dat je not amused bent over die jacuzzi. Je hoort te krijgen waar je voor betaalt......Maar eerlijk is eerlijk de rest ziet er uit als een plaatje!! Een hele goede reis terug naar huis, succes met de jetlag en tot de volgde keer,
  Gr. uit Watersong, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo irritant! Als je heel de dag al"klaagt" over de jacuzzi en je word afgescheept! Ik zou er inderdaad ook geen genoegen meenemen! Ben benieuwd hoe het afloopt, maar verder hebben jullie wel een heerlijke relaxte dag achter de rug! Fijne reis morgen! En bedankt voor je leuke blog! Groetjes Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een super mooi hotel,met een vreselijke service!!
  Ja wel heel jammer als je er maar een paar dagen bent en steeds naar de receptie moet.
  Snap dat jullie je eigen er al helemaal op hadden verheugd en dat valt dit natuurlijk wel erg tegen.
  Maar laat het de pret niet drukken.
  Geniet nog van je laatste dag in florida...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van de jacuzzi, hebben ze niet goed opgelost. Verder ziet het hotel er prachtig uit! Goede reis terug vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balen van die jacuzzi... je wilt er dan toch lekker gebruik van maken! Goede reis terug!

  BeantwoordenVerwijderen