zondag 10 augustus 2014

Reisdag, Davenport - Miami Surfside.

Vanmorgen rustig wakker geworden want we hadden totaal geen haast. Inpakken was al bijna klaar dus genoeg tijd tot 10.00 want dan moesten we de villa verlaten.

Om 9.30 uur zaten we in de auto. De wasmachine en vaatwasser stonden aan dus dat ging ook al verder voor de volgende bewoners.

Na eerst even tanken, pinnen en wat te eten te halen bij de Publix reden we keurig op tijd, 10.00 uur weg uit Davenport. Op naar Miami.

Toine had de dagen hiervoor al zitten neuzen hoe hij wilde rijden want hij wilde heel graag echt langs de kustlijn rijden. Dit zou natuurlijk wel wat langer duren maar ja, dan zie je ook meer. Ons eerste punt was over de Florida Turnpike naar het zuiden. Zo naar Palm Beach. Was een rit van ruim 232 kilometer en niet heel interessant verder.

Hier weer even de weg af en de navigatie verder ingesteld maar daar hadden we even niks aan want die wilde de snelste route naar het hotel hebben en wij juist niet. Gelukkig wist Toine ongeveer wat hij had bedacht dus we hadden al snel de juiste route gevonden, de A1A langs de kustlijn. Hier hebben we echt onze ogen uitgekeken. Helaas lukte het niet om foto's te maken vanuit de auto maar hadden we een gelukje om even stil te staan op de brug.....Dit was echt een super route..... Wat een huizen, auto's en omgeving ............... Genieten.
Op een gegeven moment kun je niet echt verder op deze route en begonnen we ook wat honger te krijgen dus weer de "bewoonde" wereld in en in de buurt van Boca Raton kwamen we een Ihop tegen...... Wat een pech zeg. hihi. Hier dus even gestopt en heerlijk gegeten.
Hup de auto in voor het laatste stuk. Na een uur kwamen we bij het Hotel aan. Grand Beach Hotel Surfside !!!! Auto voorrijden..... het was er even erg druk dus 100x excuses voor het wachten... was 5 tellen denk ik. Sleutels afgeven en wij naar binnen met wat kleine bagage. De rest zouden ze brengen werd er gezegd. Jeetje, zoiets kennen we dus echt niet..... Bij het inchecken hadden we binnen 10 seconden in de gaten dat er iets mis was. De manager kwam erbij want de kamer was nog niet schoon. Of we even een drankje wilden drinken aan de bar dan was de kamer zo klaar. Ach natuurlijk willen we dat. We keken onze ogen uit hier dus helemaal prima. .......Demi had bij binnenkomst van het hotel al DE opmerking van de dag... Jeetje hoeveel geld hebben jullie zeg... hihi, heerlijk als ze dit soort dingen dus wel erg waardeert........ Na een klein uurtje waren we het wachten toch eigenlijk wel beu. Toine weer naar de balie en kreeg toen de sleutel mee van Room 498. Bij binnenkomst wisten we niet wat we zagen..... alles zo schoon en nieuw !!!! ( hotel is ook pas sinds afgelopen november open !! ) 
Ook buiten op het terras was alles super... Inclusief de Jacuzzi...... Heerlijk !!!!

Ook het uitzicht is hier erg vervelend.....


Nu even het bed voor Demi regelen. Op zoek naar beddengoed want ze slaapt op de slaapbank. Na een tijdje kwamen we er achter dat als we de bank uittrekken er al beddengoed e.d. op zit dus heel makkelijk, bed klaar. Nu was het wachten op de koffers. Deze stonden al keurig beneden op een trolley toen wij daar zaten te wachten op onze kamer. Maar na 45 minuten waren we dit wachten ook wel beu. Toine dus even naar beneden gebeld en oh.... uh.... ja..... ze komen eraan was het antwoord. Na 2 seconden belden ze terug welke koffers van ons waren.... Ja, toen waren ze er zo. 

We zijn alle 3 erg moe van de reisdag dus hebben niet veel zin meer om nog echt er op uit te gaan. We zijn nog even op zoek gegaan naar wat te eten voor vanavond en voor nu lekker op de kamer en uitrusten. Morgen gaan we verder op onderzoek want we zijn hier nog lang niet uit gekeken. Foto's van de rest van het hotel volgen de komende dagen want dat willen we jullie echt niet onthouden. 

Natuurlijk wel nog even het balkon op om wat foto's te maken van de zonsondergang. Is helaas niet op zee maar toch zijn de plaatjes heeeeel erg mooi !!

Ondertussen is het voor Toine als Auto-gek echt genieten hier. Hij vliegt elke keer op als hij weer wat hoort. Aangezien we zo op straat kunnen kijken heeft hij al heel wat moois voorbij zien komen. Ik lach me rot..... dat gezicht elke keer. Dat is echt goud waard.....

Wij genieten hier even volop verder van al de luxe en voor straks heerlijk slapen hier.


8 opmerkingen:

 1. Dat ziet er zeker goed uit, geniet er nog van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw.....dit is dus echt nog een keer WAUW, dat wil ik ook wel hoor!!Prachtige kamer, mega terras en die avondfoto's zijn super. Hier gaan jullie zo enorm van genieten de komende dagen. En ik ga dit hotel in mijn lijst zetten hoor al wil ik ook niet weten wat je hier voor betaald hahahaha
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een prachtig hotel! Geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooie kamer, en wat een uitzicht zeg! Veel plezier.

  gr Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo wat een gaaf hotel....
  Enne s'vonds niet meer in de jacuzzi gezeten??????
  Zo kom je de laatste dagen wel door.
  Wij zitten nu helaas weer thuis op de bank,vandaag nog wel ff aan jullue gedacht.
  Kwamen op het vliegveld en je raad nooit wat daar zat!!!!!!!!!!
  Yes een chilli's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super hotel zeg, heerlijk die luxe, i love it!
  Leuk om te onthouden die kustweg, veel mooier dan die turnpike, maar ja als je wat krap in de tijd zit is die weer handig! Enyoj nog de laatste dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er top uit die kamer leuke route A1A hebben wij vorig jaar gedaan

  BeantwoordenVerwijderen